12 Kasım 2014 Çarşamba

Football Manager 2015 Fenerbahçe'nin Avrupa Cezasını Kaldırma


Bir çok oyuncu Fenerbahçe ile oynarken cezayı kaldırarak direk Şampiyonlar Ligi oynamak istiyor. Size vereceğim yöntem ile ekstra bir kurulum veya eklenti ile uğraşmadan rahatlıkla bu cezayı kaldıracaksınız. Takımınızı direk gruplardan başlatabileceksiniz.

Yapmanız gereken öncelikle Steam üzerinden FM 2015 Editör 'ü indirmektir. Orjinal oynamayanlar yakın zamanda internet ortamında editörü bulabileceklerdir. Kısa bir süre içerisinde veritabanı yüklenecek. Sonrasında orjinal veritabanını bozmamak için Dosya seçeneğinden Veritabanını Farklı Kaydet diyerek yeni bir veritabanı oluşturun. Böylece bir kısmı bozduğunuzda orjinale dönebileceksiniz. Sonra  Turnuvalar sekmesine tıklayın. Ardından filtre yazan bölüme Avrupa Şampiyonlar Ligi yazarak aratın. Solda açılan menüde Kayıtlı Takımlar bölümünü göreceksiniz. Orada herhangi istemediğiniz bir takım yerine tıklayıp Ara deyip Fenerbahçe yazacaksınız. Eğer 1 seri numaraları takımlardan birini çıkarırsanız takım direk gruplardan başlayacaktır. Aynı işlemi diğer Türk takımları içinde yapabilir ve istediğiniz takımı doğrudan Şampiyonlar Liginde başlatabilirsiniz.

Oyunu ilk sürümünden bu yana oynayan biri olarak her konu hakkında çekinmeden bilgi isteyebilirsiniz. Her tür konu için elimden geldiğince sizlere bilgi vereceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder